Na stole znalazły się trzy dania gorące: barszcz z uszkami, karp oraz pierogi z kapustą i grzybami. W jadłospisie było też zimne przekąski. M.in. po dwa rodzaje faszerowanej ryby oraz pasztetu. Trzy rodzaje śledzi, cztery różne sałatki. A ponadto kulebiak, piernik, strucla makowa, sernik, racuchy drożdżowe.
Do picia były kawa, herbata oraz kompot z suszu, soki, woda mineralna.
Świąteczne spotkanie w Trybunale Koronnym to już tradycja. Jest organizowane co roku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?