MKTG SR - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Groźny wirus w naszym regionie. Zebrał się Zespół Zarządzania Kryzysowego

Groźny wirus w naszym regionie. Zebrał się Zespół Zarządzania Kryzysowego

14-krotny mistrz French Open pokonany. Zverev za mocny. Spektakl w Paryżu!

14-krotny mistrz French Open pokonany. Zverev za mocny. Spektakl w Paryżu!

Polecamy

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

E-podręczniki w szkołach zamiast drukowanych książek. Rusza nowy program

E-podręczniki w szkołach zamiast drukowanych książek. Rusza nowy program

Samochód używany. Co z cenami aut z drugiej ręki? Mamy nowe dane

Samochód używany. Co z cenami aut z drugiej ręki? Mamy nowe dane