Elżbieta i Lech Cwalinowie o potrawach wigilijnych. „Chyba jesteśmy bardzo tradycyjni" (ROZMOWA TYGODNIA)

redZaktualizowano 
Łamańce z makiem, kapusta z grzybami, eksperymentalny barszcz czerwony z kawałkami karpia - m.in. o takich potrawach wigilijnych opowiadają nam Elżbieta i Lech Cwalinowie, lubelscy restauratorzy, właściciele Hadesu-Szeroka.

Hades to nasze życie - Elżbieta i Lech Cwalinowie

Wideo

Materiał oryginalny: Elżbieta i Lech Cwalinowie o potrawach wigilijnych. „Chyba jesteśmy bardzo tradycyjni" (ROZMOWA TYGODNIA) - Kurier Lubelski

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 2

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.
J
Jojo

Obsługa fatalna tylko autopromocja żarcie okropne

zgłoś
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3