Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Elżbieta i Lech Cwalinowie o potrawach wigilijnych. „Chyba jesteśmy bardzo tradycyjni" (ROZMOWA TYGODNIA)

RED
Adrian Tomczyk
Łamańce z makiem, kapusta z grzybami, eksperymentalny barszcz czerwony z kawałkami karpia - m.in. o takich potrawach wigilijnych opowiadają nam Elżbieta i Lech Cwalinowie, lubelscy restauratorzy, właściciele Hadesu-Szeroka.

Hades to nasze życie - Elżbieta i Lech Cwalinowie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski