Europejski Tydzień Innowacji: dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

PNZaktualizowano 
Żywność personalizowana to przyszłość - przekonuje dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie i odpowiada na pytanie: czy lepsze są produkty spożywcze z długim opisem, czy krótkim?

Materiał oryginalny: Europejski Tydzień Innowacji: dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie - Kurier Lubelski

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3