Europejski Tydzień Innowacji: dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

PN
Udostępnij:
Żywność personalizowana to przyszłość - przekonuje dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie i odpowiada na pytanie: czy lepsze są produkty spożywcze z długim opisem, czy krótkim?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie