Europejski Tydzień Innowacji: dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

PN

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Żywność personalizowana to przyszłość - przekonuje dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie i odpowiada na pytanie: czy lepsze są produkty spożywcze z długim opisem, czy krótkim?

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie