Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Idziemy do restauracji. W Lublinie trwa Restaurant Week [ROZMOWA]

Anna Pawelczyk
Adrian Tomczyk
- Lubelska gastronomia dynamicznie się rozwija - mówi Anna Jośko, koordynatorka Restaurant Week. W rozmowie Kuriera Lubelskiego opowiada o festiwalu i kondycji lokalnej gastronomii.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski