Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jajka faszerowane twarożkiem z curry i czerwoną cebulą według przepisu Konrada Gacy

RED
screen
Mamy dla Was przepis na jajka faszerowane twarożkiem z curry i czerwoną cebulą. Przepis przygotował Konrad Gaca, a gotowaniem zajął się Dawid Furmanek, kucharz i bloger kulinarny. Miejsce do gotowania udostępnił nam supermarket E.Leclerc.

Jajka faszerowane twarożkiem z curry i czerwoną cebulą według przepisu Konrada Gacy:
Składniki:

- jajka,
- 80 g sera białego chudego,
- czerwona cebula,
- jogurt naturalny,
- curry bez soli,
- natka pietruszki,
- pieprz

Archiwalne wydania Leksykonu Zdrowia możecie kupić tutaj:
KURIER LUBELSKI + XIII cz. LEKSYKONU ZDROWIA. KLIKNIJ I KUP!
KURIER LUBELSKI + XII cz. LEKSYKONU ZDROWIA. KLIKNIJ I KUP!

KURIER LUBELSKI + XI cz. LEKSYKONU ZDROWIA. KLIKNIJ I KUP!

KURIER LUBELSKI + X cz. LEKSYKONU ZDROWIA. KLIKNIJ I KUP!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski