Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Kuchnia Grecji odkryta na nowo. Bartek Kieżun wspomina deser na pożegnanie Aten. „Będę zadowolony, gdy moje opowieści będą łamać stereotypy”

Bartek Kieżun opowiada o Atenach

Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten przez pryzmat kuchni greckiej. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przepis na souvlaki, czyli marynowaną wieprzowinę na szpadach.

Zobacz również

Wisła Kraków. Zrobili swoje, a teraz akcja finał Pucharu Polski rusza na dobre

NOWE
Wisła Kraków. Zrobili swoje, a teraz akcja finał Pucharu Polski rusza na dobre

Trener Widzewa: Moi piłkarze wykonali dużą robotę i nie otrzymali za to nagrody

Trener Widzewa: Moi piłkarze wykonali dużą robotę i nie otrzymali za to nagrody

Polecamy

Działo się w GP Chorwacji! Wielki wieczór Holdera, Zmarzlik tuż za podium

Z OSTATNIEJ CHWILI
Działo się w GP Chorwacji! Wielki wieczór Holdera, Zmarzlik tuż za podium

Aluron CMC Warta Zawiercie wyrównała. Mistrz Polski nie wykorzystał sytuacji

Aluron CMC Warta Zawiercie wyrównała. Mistrz Polski nie wykorzystał sytuacji

Ważne punkty w kontekście utrzymania. Wisła Puławy lepsza od Skry Częstochowa

Ważne punkty w kontekście utrzymania. Wisła Puławy lepsza od Skry Częstochowa