Magda Gessler na Roztoczu. "Kuchenne rewolucje" w Karczmie Ordynat koło Zamościa

RED
Karczma Ordynat/magdagessler_official
Udostępnij:
Znana restauratorka i osobowość telewizyjna, Magda Gessler od kilku dni gości na Roztoczu. Nagrywa tam kolejny odcinek "Kuchennych rewolucji". Metamorfozę przechodzi Karczma Ordynat z Wielączy niedaleko Zamościa. - Zmiana będzie duża - zapewnia właściciel restauracji.

Magda Gessler od kilku dni relacjonuje w mediach społecznościowych swój pobyt na Roztoczu. Jej wizyta ma związek z powstawaniem kolejnego odcinka popularnego programu "Kuchenne rewolucje". Metamorfozę przechodzi Karczma Ordynat z Wielączy (powiat zamojski). Lokal od poniedziałku jest zamknięty dla klientów. - Zmiana będzie duża, nie tylko w kwestii kulinarnej, ale także w wystroju - mówi Dariusz Handiuk, właściciel restauracji.

Dlaczego zdecydował się wziąć udział w programie? - W życiu trzeba wszystkiego spróbować - mówi z uśmiechem. I przyznaje, że nieco się obawia jaki będzie efekt rewolucji, a także czy lokal dobrze wypadnie podczas "wizyty kontrolnej".

Jeszcze nie wiadomo, kiedy odcinek kręcony w Karczmie Ordynat będzie można obejrzeć w telewizji. „Kuchenne rewolucje” emitowane są od września w czwartki o godz. 21:30 na antenie TVN.

Oglądasz KUCHENNE REWOLUCJE? Jesteś fanem MAGDY GESSLER? Jeśli tak, to ten quiz jest dla ciebie!

CZYTAJ TEŻ: Po kilku miesiącach od "Kuchennych rewolucji" Magdy Gessler ”Ser-o!-Mania” zamyka się

ZOBACZ TEŻ: Magda Gessler o kulinarnych decyzjach podczas podróży

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze 21

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

j
ja
barszczyk porazka nie dalo dieczjesc danie szefa za 40 zl to porcja dla przedszkolaka jestem rozczarowana
M
Mimi
Jedzenie okropne, barszczyk z pierogami to porażka (barszcz z proszku i 4 kluski) i w dodatku ta cena!
a
arek
Porażka , byłem , nie polecam, nie wybieram się tam więcej , kelnerka na czas oczekiwania mówi że nie wie ile trzeba czekać 4 dania Geslerowej na pierwszewj karcie reszta po staremu , kaczka ze wczoraj w promocji
k
klient
nazwa dziwna... zwlaszca pierwsze slowo
mala zmiana, zrobiona 'na szybko" - w wystroju
ceraty na stole? hmm.....?
G
Gość
rozłożyła trzy knajpy, w tym jedną własną
B
Byldo
Razem z bratem spędził ca 30 lat z tatą, który był PRLowskim ambasadorem w Kubie. Nie ma tak jak praktyka. Tylko czy ta zdobyta od kucharza, który gotował w ambasadzie czy ta wyniesiona z hawańskich restauracji.
O
Olga
Wywalić rozkudłanego babsztyla i zamknąć dobrze drzwi
p
prawda
To jest dziecko resortowe i to wszystko wyjasnia
p
pOLAK
W D**** BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ !!!
J
J
TO NIE OGLĄDAJ JEJ PROGRAMÓW.
J
Ja
Nie mogę patrzeć na to babsko.Policzki jak...pośladki i rynsztok w gębie.
A
Aga
komenatrze masakryczne:D byłam bawiłam się w tej knajpce na weselu, fajnie przytulnie i dobre jedzonko, jestem ciekawa co tam się zadzieje, bo generelnie lokal był ok. chętnie zajadę po rewolucjach :)
g
gość
Botoks aż kipi, skandaliczne zachowanie, bieganie tej baby nad garami z rozkudłanymi włosami ubranej w jakieś fifraki zamiast białego fartucha, na nogach jakieś dziwactwa w miejsce stosownego obuwia - to główne grzechy które polecam Sanepidowi pod uwagę, jak również sprawdzenie aktualnej książeczki zdrowia, którą każdy pracownik gastronomii musi mieć. Poza tym próbowanie jedzenia poprzez wsadzanie do dużego ganrka lub patelni czy rondla, łyżki nie wiadomo czy już poprzednio nie lizanej, też jest fuj! Nadzieja, że potem po poprawce Gessler klienci będą walić drzwiami i oknami jest złudna. Chyba, że "dama" im płaci za zezwolenie zrobienia szopki w tym miejscu, żeby mogła sobie nagrać program. To co innego! Biznes is biznes.
S
Stara druciara
Nic dodac nic ując
H
Hanka
W Nysie po rewolucji u Madam jedzenie pyszne,gołąbki w sosie grzybow coś dobrego warto też tam spróbować kotleta schabowego z zasmazana kapusta.Ceny dostępne.
Przejdź na stronę główną Kurier Lubelski
Dodaj ogłoszenie