MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Najstarsze ciasto w Lublinie

Materiał partnera
Tajemnica 100-letniego ciasta tkwi w niezmiennej recepturze
Tajemnica 100-letniego ciasta tkwi w niezmiennej recepturze mat. nadesłane
Cukiernia Vanilla umiejętnie łączy polskie receptury z nowoczesnymi trendami. Kruche napoleonki, chrupiące wenecjanki, intensywnie czekoladowy torcik borówkowy i puszyste drożdżówki dumnie prezentują się obok tortu lawendowego czy tradycyjnego sernika wiedeńskiego.

- Dla tych słodkości nie warto liczyć kalorii. Ale jest coś jeszcze. W cukierni Vanilla możecie wypróbować ciasta o ponad stuletniej recepturze. Tylko u nas klienci mają niepowtarzalną okazję do wypróbowania tego klasyka - mówi Sylwia Zielonka, manager Cukierni Vanilla. - Jest to rzemieślnicza, wieloetapowa praca - dodaje pani manager.

Tajemnica smaku CIASTA STULETNIEGO tkwi w zachowanej do dziś, niezmiennej od ponad 100 lat recepturze. Ciasto zbudowane jest na bazie orzechów, bez użycia mąki, wzbogacone nutą alkoholu, który idealnie podkreśla jego smak. Z uwagi na to, że ciasto jest beż użycia mąki idealnie nadaje się dla osób, które nie tolerują glutenu.

Więc jeśli nie mieliście jeszcze okazji spróbować tego niepowtarzalnego ciasta, koniecznie musicie wybrać się do kawiarni lub cukierni Vanilla przy Krakowskim Przedmieściu 12.

Serdecznie zapraszamy

Cukiernie Vanilla na terenie Lublina:

  • Krakowskie Przedmieście 12
  • Koncertowa 4D
  • CH Plaza 3 piętro
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Coraz więcej chętnych na kredyty ze zmienną stopą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski