MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowywanie kiszonek i kwaszenie to proces, jakim jest...
fot. unsplash.com/Ray Shrewsberry

Naturalne sposoby konserwowania żywności to nie tylko te przodków. Naukowcy rozwijają nowe metody - biokonserwanty

Kiszenie i kwaszenie

Przygotowywanie kiszonek i kwaszenie to proces, jakim jest zamiana cukru na kwas mlekowy. Metodą tą utrwalamy szereg produktów sezonowych, najpopularniejszymi kiszonymi warzywami są kapusta i ogórki.

Zobacz również

Mamma Mia - hity ABBY w Radomiu. Publiczność świetnie się bawiła [ZDJĘCIA]

Mamma Mia - hity ABBY w Radomiu. Publiczność świetnie się bawiła [ZDJĘCIA]

Makabryczne odkrycie na terenie wrocławskiej stoczni. W Odrze pływały ludzkie zwłoki!

Makabryczne odkrycie na terenie wrocławskiej stoczni. W Odrze pływały ludzkie zwłoki!

Polecamy

Mathys Rondel wygrał ORLEN Wyścig Narodów 2024

Mathys Rondel wygrał ORLEN Wyścig Narodów 2024

Rozwój nauki w ZSRS przez pryzmat cybernetyki

Rozwój nauki w ZSRS przez pryzmat cybernetyki

Ranking ATP. Awans Hurkacza na ósme miejsce, Djoković wciąż prowadzi

Ranking ATP. Awans Hurkacza na ósme miejsce, Djoković wciąż prowadzi