Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Noże japońskie zazwyczaj ostrzy się przy użyciu specjalnych...
fot. 123RF/yuragolub

Nieprawdopodobnie ostre i wytrzymałe – noże japońskie. Musisz je mieć w swoje kuchni. Dzięki nim będziesz gotował jak szef restauracji

Ostrzałka do noży japońskich

Noże japońskie zazwyczaj ostrzy się przy użyciu specjalnych kamieni do ostrzenia, które zanurza się w wodzie. Noże te często mają ostrza o mniejszym kącie niż noże zachodnie, dlatego ważne jest, aby dostosować kąt ostrza do około 15-20 stopni.

Zobacz również

Festiwal azjatycki w Tychach - zobacz menu i ceny przysmaków

Festiwal azjatycki w Tychach - zobacz menu i ceny przysmaków

KSW 94: wyniki, karta walk

KSW 94: wyniki, karta walk

Polecamy

CKE komentuje codzienne wycieki arkuszy

TYLKO U NAS
CKE komentuje codzienne wycieki arkuszy

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?