MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Ręki Dzieła Fest. Zobacz, jakie unikatowe przedmioty można kupić na Placu Solnym

Ręki Dzieła Fest. Zobacz, jakie unikatowe przedmioty można kupić na Placu Solnym

XXI Gala Myśliwska w Przemyślu [ZDJĘCIA]

XXI Gala Myśliwska w Przemyślu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek

„Żegnaj, Chorwacjo!” – internauci reagują na analizę cen wakacji w Chorwacji

„Żegnaj, Chorwacjo!” – internauci reagują na analizę cen wakacji w Chorwacji

Wysłałam CV i... zostałam wezwana na dywanik, czyli rekrutacja w polskiej szkole

Wysłałam CV i... zostałam wezwana na dywanik, czyli rekrutacja w polskiej szkole