Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Food&Drink: Mistrz kuchni pokazał, jak gotować w próżni (ZDJĘCIA)

IL
We wtorek na czwartą edycję festiwalu Food&Drink do Centrum Konferencyjno-Wystawienniczego Etiuda zjechali szefowie kuchni, właściciele i managerowie restauracji, hoteli i firm cateringowych z całej Polski. Każdy z nich chciał poznać tajniki gotowania metodą sous vide (w próżni).

W trakcie kilkugodzinnych warsztatów dr Bruno Goussault z Francji, zademonstrował, w jaki sposób wykonać wykwintne dania w próżni, a jego asystent Bernard Leveau, pokazał na czym polega technologia pieczenia w próżniowych opakowaniach foliowych.

Możesz wiedzieć więcej! Kliknij i zarejestruj się: www.kurierlubelski.pl/piano

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski