Duet składający się z szefa kuchni i szefa sali okazał się strzałem w dziesiątkę, powstało bardzo klimatyczne miejsce z oryginalną i wszechstronną kuchnią, do której chce się ciągle wracać.
W karcie królują żeberka ale każdy znajdzie coś dla siebie, można się wybrać na gruzińskie chaczapuri albo węgierskiego langosza, są również owoce morza takie jak mule i krewetki a na żurek Tomka nie patrzy sie na przebyte kilometry, menu od dwóch lat zmienia się według potrzeb i zapytań gości restauracji.
Obecna sytuacja makroekonomiczna nie jest łatwa przede wszystkim dla gastronomii więc właściciele nieustannie dokładają wszelkich starań by utrzymać się na rynku i przetrwać ten trudny czas dlatego w zbliżającym się sezonie wiosenno-letnim można spodziewać się niespodzianek, które wydarzą się w restauracyjnym ogrodzie.
Jakie jest popisowe danie szefa kuchni?
Popisowym daniem szefa kuchni są krewetki tygrysie na białym winie i czosnku
Jakie dania pojawią się w sezonowym menu?
Wprowadzamy dania sezonowe wraz z pojawieniem się nowalijek np. chłodniki.
Dlaczego warto odwiedzić Waszą restaurację?
Panuje u nas niepowtarzalny klimat który stwarza nieprzeciętny wystrój, profesjonalna obsługa i kuchnia na najwyższym poziomie utrzymywana od dwóch lat.
Jakie są trzy najczęściej zamawiane dania?
Zdecydowanie są to żeberka bbq w zestawie oraz Langosz i chaczapuri
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?