MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Oto wszystkie nowe regulacje obowiązujące od 1 lipca

NOWE
Oto wszystkie nowe regulacje obowiązujące od 1 lipca

Nowoczesna edukacja w stargardzkich szkołach dzięki unijnemu dofinansowaniu

NOWE
Nowoczesna edukacja w stargardzkich szkołach dzięki unijnemu dofinansowaniu

Polecamy

Kolejne dwie reprezentantki Lubelszczyzny pewne wyjazdu do Paryża

Kolejne dwie reprezentantki Lubelszczyzny pewne wyjazdu do Paryża

Górnicy trenują w Kielcach. W środę zagrają sparing z Hapoelem Beer Sheva

Górnicy trenują w Kielcach. W środę zagrają sparing z Hapoelem Beer Sheva

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać