MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną...
fot. Małgorzata Genca

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny" [RECENZJA I ZDJĘCIA]

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny"

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną ideą jest nie tylko filozofia kulinarnego „zero waste”, ale przede wszystkim promocja lokali gastronomicznych poprzez wyjątkowe, autorskie menu, przygotowywane przez rodzimych szefów kuchni.
Sposród 20 lubelskich restauracji biorących udział w wydarzeniu, wybraliśmy się do „Prusa 8. Lokal Kulinarny”. Jest to dość nowa restauracja na mapie Lublina, z kuchnią polską i europejską, opierającą się na lokalnych i sezonowych produktach.

Zobacz również

Tak oceniliśmy piłkarzy Arki za mecz z Lechią. Słaba skuteczność i indywidualne błędy

Tak oceniliśmy piłkarzy Arki za mecz z Lechią. Słaba skuteczność i indywidualne błędy

Tony Meier, bohater Kinga: Walczyliśmy bez względu na to, jak nam szło

Tony Meier, bohater Kinga: Walczyliśmy bez względu na to, jak nam szło

Polecamy

Zaginął Andrzej Kurzępa. Policja i rodzina proszą o pomoc w poszukiwaniach

Zaginął Andrzej Kurzępa. Policja i rodzina proszą o pomoc w poszukiwaniach

Roland Garros bez sławnej tenisistki. „WTA to tylko litery” – grzmi ojciec numer 1

Roland Garros bez sławnej tenisistki. „WTA to tylko litery” – grzmi ojciec numer 1

Przed lubelskim sądem ruszył proces dwóch oskarżonych o szpiegostwo na rzecz Rosji

Przed lubelskim sądem ruszył proces dwóch oskarżonych o szpiegostwo na rzecz Rosji