MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną...
fot. Małgorzata Genca

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny" [RECENZJA I ZDJĘCIA]

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny"

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną ideą jest nie tylko filozofia kulinarnego „zero waste”, ale przede wszystkim promocja lokali gastronomicznych poprzez wyjątkowe, autorskie menu, przygotowywane przez rodzimych szefów kuchni.
Sposród 20 lubelskich restauracji biorących udział w wydarzeniu, wybraliśmy się do „Prusa 8. Lokal Kulinarny”. Jest to dość nowa restauracja na mapie Lublina, z kuchnią polską i europejską, opierającą się na lokalnych i sezonowych produktach.

Zobacz również

Oficjalnie: Znamy następcę Kloppa. Oto nowy trener Liverpoolu

Oficjalnie: Znamy następcę Kloppa. Oto nowy trener Liverpoolu

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Polecamy

Straciła panowanie na łuku drogi. Hyundai dachował

Straciła panowanie na łuku drogi. Hyundai dachował

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty

Sekret sylwetki Doroty Gardias. Codziennie przestrzega tych dwóch zasad i są efekty