MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną...
fot. Małgorzata Genca

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny" [RECENZJA I ZDJĘCIA]

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week. Wybraliśmy się do restauracji "Prusa 8. Lokal kulinarny"

Trwa wiosenna edycja Restaurant Week w Lublinie. Jego główną ideą jest nie tylko filozofia kulinarnego „zero waste”, ale przede wszystkim promocja lokali gastronomicznych poprzez wyjątkowe, autorskie menu, przygotowywane przez rodzimych szefów kuchni.
Sposród 20 lubelskich restauracji biorących udział w wydarzeniu, wybraliśmy się do „Prusa 8. Lokal Kulinarny”. Jest to dość nowa restauracja na mapie Lublina, z kuchnią polską i europejską, opierającą się na lokalnych i sezonowych produktach.

Zobacz również

Przejażdżka rowerowa z piłkarkami ręcznymi i koszykarzami w Kielcach

Przejażdżka rowerowa z piłkarkami ręcznymi i koszykarzami w Kielcach

Dachowanie w Radomiu. Kierowca w szpitalu [ZDJĘCIA]

Dachowanie w Radomiu. Kierowca w szpitalu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Sklep znanej sieci marketów nie zalicza już rabatów jak dawniej. Klienci oburzeni

Sklep znanej sieci marketów nie zalicza już rabatów jak dawniej. Klienci oburzeni

IMGW wydał ostrzeżenia drugiego stopnia przed burzami

IMGW wydał ostrzeżenia drugiego stopnia przed burzami

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka