Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Z klasztornej spiżarni zdrowia. Już w środę i czwartek specjalny dodatek w Kurierze Lubelskim

RED
Pierwsze przepisy i porady już w środę (20 lipca)
Pierwsze przepisy i porady już w środę (20 lipca) pixabay.com
Sprawdzone przepisy na przetwory, które leczą znajdziecie już w środę (20 lipca) w Kurierze Lubelskim. Receptury pochodzą z książki „Klasztorna spiżarnia zdrowia”, którą będziemy publikować w odcinkach. Zapraszamy do kiosków!

Autorem książki jest Zbigniew Tomasz Nowak, który popularyzacją ziołolecznictwa i medycyny naturalnej zajmuje się od ponad 30 lat. Napisał 39 książek i niemal 1500 artykułów poradniczych na ten temat. To jego życiowa pasja.

Cykl przepisów i porad Zbigniewa Tomasza Nowaka zawartych w jego książce „Klasztorna spiżarnia zdrowia” będzie ukazywać się w Kurierze Lubelskim przez najbliższe dwa tygodnie, w środy i czwartki - 20 i 21 lipca oraz 27 i 28 lipca.

Znajdziecie tam informacje o tym, dlaczego warto robić domowe przetwory, z jakich owoców i warzyw, a także jak przygotowywać soki, konfitury, dżemy, powidła czy sałatki, by były nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Będziemy was zachęcać do tego, by ciekawie i rozsądnie uzupełniać domową spiżarnię.

Zapraszamy do kiosków!

Jesteśmy też w serwisie INSTAGRAM. Obserwuj nas!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na kurierlubelski.pl Kurier Lubelski