''Przedsmak'' w lubelskim skansenie zainaugurował 13. Europejski Festiwal Smaku. Zobacz zdjęcia

Małgorzata Genca
Małgorzata Genca
Pokaz prowadził kucharz Piotr Huszcz
Pokaz prowadził kucharz Piotr Huszcz Małgorzata Genca
Tegoroczną odsłonę Europejskiego Festiwalu Smaku poprzedzi "Przedsmak", czyli pokazy kulinarne połączone z degustacją potraw w lubelskim skansenie. Na przybyłych będą czekały specjały kuchni staropolskiej czy smaki regionu. Pokazy w lubelskim skansenie poprowadził Piotr Huszcz laureat wielu kulinarnych konkursów, jak również finalista Kulinarnego Pucharu Polski, członek Stowarzyszenia Lubelskich Kucharzy i Slow Food Polska, trener i instruktor praktycznej nauki zawodu. W niedzielę była piękna pogoda, więc głodnych nie brakowało! Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.

Jesienna turystyka w Polsce

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie